Головна » 2015 » Грудень » 5 » Гра з лідером
17:57:14
Гра з лідером

Вінницький «Білозгар-Медуніверситет» отримав дві поразки на майданчику лідера чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд суперліги южненського «Хіміка».

Склади команд:

«Білозгар»: «Білозгар»: Якушева (к), Козачківська, Малишева, Малярчук, Соболь, Яковчук; Медяна (л), Кутнякова (л), Житовоз, Коваль. Тренер - Юлія Якушева.

«Хімік»: Дрозд, Політанська, І.Молодцова, Чернуха, Томич, Козлова (к); Степанчук (л), Розточчя, Немцева, Кальченко. Тренер - Сергій Голотов.

Судді: А.Скібіцкій (Львів), С.Овчарук (Миколаїв).

У першому матчі супернику вдалося з легкістю отримати перемогу над нашою командою. Дівчата старалися, але клас «Хіміка» значно вищий, адже ця команда протягом останніх років бере участь у Єврокубках, є володарем кубку України та переможцем чемпіонату України.

Результат першої гри: «Хімік» - «Білозгар-Медуніверситет» - 3:0 (25:16, 25:13, 25:14)

Другого дня стартовий склад команд був таким:

«Білозгар»: Якушева (к), Житовоз, Козачківська, Малярчук, Соболь, Яковчук; Медяна (л), Кутнякова (л), Франкевич, Коваль. Тренер - Юлія Якушева.

«Хімік»: Дрозд, Політанська, І.Молодцова, Чернуха, Томич, Козлова (к); Степанчук (л), Розточчя, Немцева, Кальченко, Сильченкова. Тренер - Сергій Голотов.

Судді: С.Овчарук (Миколаїв), А.Скібіцкій (Львів).

Відчайдушно розпочали цю гру вінницькі волейболістки, з перших хвилин взявши ініціативу у свої руки, і на другу технічну перерву пішли з рахунком 16:9 на свою користь. На жаль, дива не сталося. «Хіміку» вдалося переломити хід партії та виграти - 28:26. На наступну партію у вінничанок, напевно, не вистачило сил і вольових якостей протистояти такому іменитому супернику, тому другий та третій сети були ними програні.

Результат другої гри: «Хімік» - «Білозгар-Медуніверситет» - 3:0 (28:26, 25:12, 25:14)

Від матчу до матчу «Білозгар-Медуніверситет» набуває досвіду, зіграності, загартовується морально. Створюється боєздатний колектив, в успіхи якого ми віримо! 

Результати інших ігор та турнірна таблиця

 
Переглядів: 1028 | Додав: ann_m17 | Рейтинг: 5.0/66
Всього коментарів: 0
avatar