Головна » 2016 » Березень » 5 » Інтриги не сталося
21:16:07
Інтриги не сталося

«Білозгар-Медуніверситет» - «Хімік» - 0:3 (11:25, 16:25, 15:25)

Стартовий склад ВК «Вінниця»: Якушева (к), Житовоз, Козачковська, Малярчук, Кутнякова (л), Яковчук; Лужецька, Коваль, Рогаль.

Стартовий склад «Хіміка»: Расточило, Дрозд, Політанська, Сільченкова, Нємцева (л), Томіч, Козлова (к); Напалкова, Микитюк, Бойко.

Кращими гравцями (за версією ФВУ) були визнані Юлія Якушева та Алла Політанська.

Волейболістки «Хіміка» на другу гру вийшли максимально зібрані, а у вінничанок вже не було тієї зарядженості, яка була у вчорашньому матчі, тому можна сказати, що ми були слабшими. Початок розгрому в першому сеті поклала атака першим темпом Олени Расточило. Після неї в гостей з Южного все пішло, як по накатаній – 4:8, 6:11, 9:16. Білозгарівці помилялися – не летіла подача, не ладився прийом, поганими були справи в дограваннях. Результат партії передбачуваний  – 11:25.

Друга партія розпочалася рівно. Вінничанкам вдалося зупинити наступальний порив гостей. Гра стабілізується, суперники почергово набирають очки. Потужні атаки Оксани Яковчук, Юлії Якушевої, Діани Франкевич, Ганни Малярчук, два ейси від Юлії Козачковської - і до першої технічної перерви команди прийшли за мінімальної переваги «Хіміка» - 6:8. На жаль, більшого досягти вінничанкам не вдається - розвиток подій складається на користь гостей. Точні в атаці Тетяна Козлова, Міна Томіч, Юлія Бойко, активно  на блоці діє Дар’я Дрозд. Друга партія за дівчатами з Южного – 16:25.

Фотографії можна переглянути тут

Але гравців «Білозгара» два програних сети не зломили, про що свідчить початок третього. Піймавши гостей на самозаспокоєнні, господарі швидко створили непоганий доробок (4:1) завдяки атакам Діани Франкевич, Анни Житовоз, скидки Юлії Якушевої. Проте чемпіонки швидко отямилися й узяли ситуацію під свій контроль. Точні атаки Тетяни Козлової, «чохли» Дар’ї Дрозд – і попереду вже гості (6:8). Після тайм-аута южненчанки продовжують розвивати свій успіх (12:16). Тренери вінничанок використовують заміни, але це не приносить у малюнок гри особливих змін, гості домінують у всіх елементах, а особливо на блоці. Значну перевагу нашим волейболісткам ліквідувати не вдається. Гравці «Хіміка» упевнено доводять сет до перемоги – 15:25, 0:3 по партіях. 

 

Переглядів: 909 | Додав: ann_m17 | Рейтинг: 5.0/25
Всього коментарів: 0
avatar