Головна » 2016 » Лютий » 27 » "Регіна-МЕГУ-ШВСМ" - "Білозгар-Медуніверситет". Гра друга - 3:1
19:25:41
"Регіна-МЕГУ-ШВСМ" - "Білозгар-Медуніверситет". Гра друга - 3:1

Стартовий склад «Білозгар-Медуніверситета»:  Якушева (к), Житовоз, Лужецька, Малярчук,  Кутнякова (л), Франкевич, Яковчук; Рогаль, Коваль

«Регіна-МЕГУ-ШВСМ» - «Білозгар-Медуніверситет» - 3:1 (18:25, 25:21, 25:12, 25:16)

З перших хвилин зустрічі стало зрозуміло, що рівненчанки налаштовані на гру так само впевнено, як учора. Вони одразу ж повели в рахунку, не даючи можливості нашим дівчатам забити хоча б один м’яч (3:0). Переломний момент наступає на подачах Діани Лужецької, яка вибиває з прийому суперниць (3:2). Надалі перевага вінничанок починає зростати завдяки швидким атакам Юлії Якушевої (4:4), Ганни Малярчук (4:6) , Оксани Яковчук (4:7). На першу технічну перерву команди відправляє ейс Діани Франкевич (4:8). Після цього гра в білозгарвців йде як по маслу (5:11, 8:16). Валерій Пархоменко бере вимушену перерву (9:18), але це не допомагає. Злагоджений блок вінничанок, скидка Юлії Якушевої, пайп Оксани Яковчук  - і рахунок вже (13:23). Тренерський штаб «Білозгара» проводить заміну – на майданчик виходить майстер спорту, новий гравець у складі нашої команди – Ірина Рогаль. Справою техніки було довести сет до перемоги – 18:25.

«Білозгар» в затяжному розіграші виграє перше очко в партії, а потім набирає хід – 1:4. Однак «Регіна» намагається наздоганяти, але, у цілому, до першого технічного тайм-ауту це не завадило гостям зберегти перевагу «+3» (5:8). Бути в ролі наздоганяючих рівненчанки не хотіли, тому зрівнюють рахунок (9:9) і на другу перерву йдуть у лідерах (16:11). Найбільш яскраву гру показувати Юлія Овезгельдієва, Світлана Бєлова, Олена Грицуняк. А от у вінничанок найбільше проблем було на прийомі. Навіть скидка Анни Житовоз, блок Ганни Малярчук, атаки Юлії Якушевої та Діани Франкевич не змінюють ситуацію. Гравці «Регіни» без особливих зусиль доводять партію до перемоги – 25:21.

Третій сет розпочався діаметрально протилежно до другого. Ініціативу до своїх рук беруть господарі – і на табло рахунок 4:1. Помилки вінничанок не дають можливості наблизитися до суперниць (8:5), які починають мчати назустріч перемозі в матчі. Дві вимушені перерви, які бере тренер нашої команди при рахунках 11:5 та 13:5, не допомагають. Білозгарівці залишаються безсилими перед злагодженими діями гравців «Регіни». До того ж прийом залишається таким же нестабільним (16:7). Цю перевагу рівненчанки далі тільки розвивають і спокійно закінчують партію з перевагою «+13» - 25:12.

На більше наших дівчат не вистачило. Постійні помилки в дограваннях, на подачах, брак в атаках і на блоці, відчутна втома, моральний спад – усе це призвело до поразки в грі (25:16).

Уже наступними вихідними «Білозгар-Медуніверситет» у рідному вінницькому залі прийматиме найтитулованішу команду жіночої суперліги «Хімік» (м. Южне). 

 

Переглядів: 919 | Додав: ann_m17 | Рейтинг: 5.0/39
Всього коментарів: 0
avatar