Головна » 2016 » Березень » 4 » Випробування на стійкість
23:01:01
Випробування на стійкість

«Білозгар-Медуніверситет" - "Хімік" -  2:3 (16:25, 25:22, 27:25, 15:25, 3:15)

Стартовий склад «Білозгар-Медуніверситету»: Якушева (к), Житовоз, Козачковська, Малярчук, Кутнякова (л), Яковчук; Лужецька, Коваль.

Лідер вінницької команди, її капітан та головний тренер Юлія Якушева по-справжньому запалила своїх гравців (4:2), але атаки Тетяни Козлової та Міни Томіч, укорочена подача Олени Расточило, пайп від Анастасії Чернухи, кілька помилок наших дівчат – і на першу технічну перерву суперники відправляються при рахунку 5:8 на користь «Хіміка». Надалі події розвивалися за планом гостей. Головна забивна сила дівчат з Южного Тетяна Козлова допомагає нарощувати своїй команді перевагу. На другу технічну перерву супротивники йдуть після вдалої атаки Анастасії Чернухи (10:16). Без будь-яких проблем гості доводять першу партію перемоги - 16:25.

На початку другої партії на майданчику в усю хазяйнує «Білозгар» (2:0, 8:5). Особливо вразив відрізок після першої технічної перерви, коли вінничанки не тільки робили на полі, що хотіли, але й робили це дуже ефектно (16:11). Чого коштують невідпорні атаки Юлії Якушевої, блоки Анни Житовоз та Ганни Малярчук! Після невеликого перепочинку «Білозгар» продовжує впевнено йти до перемоги в сеті – 18:13. Гості, розізлившись самі на себе, намагаються наздогнати й скорочують перевагу до трьох очок (20:17), але розпаленілих вінничанок, яких оплесками підтримували вболівальники, вже було не зупинити. Серію успішних дій видають Діана Франкевич, Оксана Яковчук, а Юлія Козачковська вибиває з прийому суперника, завершуючи партію – 25:22.

Третій сет починається з невеликої переваги вінничанок (4:2) завдяки блоку Юлії Якушевої та атак Діани Франкевич. Упевнені дії волейболісток «Білозгара» допомагають їм отримати триочковий доробок – 8:5. При рахунку 10:5 головний тренер «Хіміка» Сергій Голотов бере перерву, але це не допомагає. Юлія Козачковська, Оксана Яковчук, Ганна Малярчук, Анна Житовоз продовжують приносити очки до скарбнички нашої команди (16:13). Після перерви гості стабілізують гру й кидаються в погоню: вдалі атаки Тетяни Козлової, Анастасії Чернухи, Дар’ї Дрозд, - і на табло рахунок 21:21. На майданчику з’являється Анастасія Коваль, яка допомагає господаркам знятися з подачі гостей, слідом Анастасія Чернуха атакує в сітку (23:21), але швидко випрявляється, проводячи дві атаки підряд (23:23). Скидкою відповідає Юлія Козачковська (24:23). Здавалося, перемога в сеті вже близько, проте Ганна Малярчук подає в аут. Юлія Якушева та Анастасія Чернуха обмінюються ударами (25:25), а перемогу вінничанкам приносять атака Діани Франкевич та блок Анни Житовоз – 27:25.

Фотографії можна переглянути тут

Інтрига, що зародилася, прожила зовсім мало – занадто потужно гості розпочали четвертий сет. Після двох поспіль результативних атак Анастасії Чернухи, блоку Міни Томіч, а також ейса Алли Політанської рахунок на табло 2:8. Проблеми в захисті господарок починали відчуватися все сильніше й сильніше. Подальші розіграші повністю контролював чинний чемпіон України (7:16). Олена Расточило впевнено завершує зусилля своїх партнерок атакою першим темпом – 15:25.

Мабуть, надважка боротьба в попередніх партія виснажила господарок. Розчаровані поразкою в четвертому сеті, вінничанки ще довго не могли прийти до тями. Цим і скористалися гості (0:6). Лише Юлія Якушева змогла знайти дірку в захисті южненських волейболісток до зміни майданчиків (1:8). «Хімік», повністю прибравши ініціативу до своїх рук, тільки нарощує відрив. Атака Анастасії Чернухи завершує сьогоднішню п’ятисетову баталію – 3:15

Кращими гравцями зустрічі були визнані Юлія Якушева та Аліна Степанчук. 

Переглядів: 837 | Додав: ann_m17 | Рейтинг: 5.0/26
Всього коментарів: 0
avatar